Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Fehérboros nyúlcomb

3x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 4 személyre:
  • 4 nyúlcomb
  • 40 dkg vegyes zöldség
  • 2 ek Rama
    margarin
  • 1/8 l száraz fehérbor
  • negyed liter zöldségleves
  • 2 dl főzőtejszín
  • 4 babérlevél
  • bors



  

Elkészítés:

A combokat sóval, borssal bedörzsöljük, a zöldségeket feldaraboljuk. A Rama
margarint felforrósítjuk és a combokat köröskörül barnára sütjük pirítjuk. Hozzáadjuk a babérlevelet, majd felöntjük borral és a levessel. Fedő alatt 20 percig pároljuk. A nyúlcombokat a lábasból kivesszük és melegen tartjuk. A leveszöldség felét szűrőkanállal szintén kimerjük és félretesszük. A babérlevelet eltávolítjuk, majd a maradék zöldséget a pecsenyelével összeturmixoljuk. Belekeverjük a főzőtejszínt és összeforraljuk. A húst a félretett zöldséget a mártásba visszatesszük és összemelegítjük. Spagettivel vagy galuskával tálaljuk.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!