Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Balti rizs (Orosz)

3x      1x   0.0x

Hozzávalók:

  • 1 leveskocka
  • 2 evőkanál olaj
  • 1 hagyma
  • 1 póréhagyma
  • 1 ág zeller
  • 20 dkg rizs
  • bors
  • 15 dkg füstölt hal
  • 1 joghurt
  • kapor
  • fél citrom leve



  

Elkészítés:

Fél liter meleg vízben oldjuk fel a leveskockákat. 3 percig pirítsuk a felaprított hagymát, pórét és a zellert. Adjuk hozzá a rizst. Öntsük rá a levest és borsozzuk meg. Fedjük le. 12 percig főzzük lassú tűzön, keverés nélkül. Ennyi idő alatt a rizs beszívja a lét. Adjuk hozzá a csíkokra vágott füstölt halat, a joghurtot, a kaprot és a citromlét. Folyamatos keverés mellett 2 percig melegítsük, majd azonnal tálaljuk.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!