Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Ráksaláta

2x      1x   0.0x

Hozzávalók:

  • 1 doboz rákkonzerv
  • 15 dkg zöldborsó
  • 2 db fejes saláta
  • 1 doboz kefir
  • 2 k. majonéz
  • kapor
  • citromlé
  • bors



  

Elkészítés:

A zöldborsót pár percig forrásban lévő vízben főzzük, majd lecsepegtetjük. A saláta nagyobb leveleit levesszük és félretesszük a díszítéshez, a kemény belsejét szeletekre vágjuk. A kefirt, a majonézt, a kaprot, a citromlevet, a sót, borsot elkeverjük. A zöldborsót és a rákot óvatosan hozzákeverjük, végül pedig a feldarabolt salátát is hozzáadjuk. A lemosott nagyobb salátalevelekre tálaljuk.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!